Αθανάσιος Καραγιάννης

Πλαστικός χειρουργός

YΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ FILLERS

Ενδείξεις:

Τα fillers χρησιμοποιούνται για την θεραπεία των ρυτίδων του προσώπου και του λαιμού. Είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος εξάλειψης των ρυτίδων «γεμίζοντας» αυτές.

Υπάρχουν διάφορα είδη fillers στην αγορά, αλλά αυτό που χρησιμοποιείται συχνότερα είναι το υαλουρονικό οξύ που παρασκευάζεται τεχνητά…..οπότε δεν προκαλεί αλλεργίες και δεν έχει καμία παρενέργεια.

Χρησιμοποιούμε αυτό το υλικό για να «γεμίσουμε» τις ρινοχειλικές αύλακες, τις κάθετες γραμμές στο άνω χείλος, τις οριζόντιες γραμμές του μετώπου κ.α.

Μέθοδος:

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει σε συσκευασία του 1 ml σε σύριγγα μίας χρήσης αποστειρωμένο και είναι έτοιμο για χρήση. Γίνεται έγχυση στο χόριο ακριβώς κάτω από τη
ρυτίδα, εξαλείφοντας την. Ο πόνος είναι μικρός εκτός από την περιοχή των χειλιών όπου εκεί εφαρμόζεται τοπική αναισθησία.

Μετά την εφαρμογή:

Υπάρχει ένα ελαφρύ οίδημα της περιοχής, λίγη κοκκινίλα και πιθανόν να αναπτυχθεί κάποια μικρή εκχύμωση (μελανιά). Αυτά φεύγουν μετά από 2-3 ημέρες.
Το πρώτο 24ωρο πρέπει να περιορισθεί η κίνηση της περιοχής μέχρι να σταθεροποιηθεί το υλικό. Από την επομένη ημέρα μπορεί να γίνει εφαρμογή μεϊκάπ.

Αποτελέσματα:

Οι ρυτίδες εξαφανίζονται ή ατονούν αν είναι πολύ έντονες. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 – 8 μήνες ανάλογα το άτομο και το υλικό.

 

 


κάλεσε τώρα!

 

 

 

 

Design by