Αθανάσιος Καραγιάννης

Πλαστικός χειρουργός

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Μέθοδος:

Αυτή η επέμβαση λύνει το πρόβλημα της χαλάρωσης των βλεφάρων και δεν αφορά το πρόβλημα της πτώσης των φρυδιών ή τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας. Γίνεται συνήθως με τοπική αναισθησία.

Οι τομές γίνονται σε φυσικές πτυχές των βλεφάρων και έτσι οι μετεγχειρητικές ουλές δεν διακρίνονται εύκολα. Αφαιρείται η περίσσεια του δέρματος και το λίπος που δημιουργεί τις “σακούλες”.

Η επέμβαση δεν έχει καμία σχέση με το όργανο της όρασης και γι αυτό δεν είναι επικίνδυνη. Τοποθετούνται αυτοκόλλητα steri-strip και μικρά ράμματα που αφαιρούνται σε 4 ημέρες.

Μετεγχειρητική πορεία:

Τις πρώτες 2 ημέρες συνήθως υπάρχει ένα μικρό τσούξιμο που υποχωρεί με κοινά αναλγητικά, καθώς επίσης και οίδημα και εκχύμωση ( μελανιά ) που διαρκούν αναλόγως τον οργανισμό για 10-15 ημέρες.

Αποτελέσματα:

Η βλεφαροπλαστική είναι μία γρήγορη επέμβαση με ελάχιστη μετεγχειρητική ταλαιπωρία και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το πρόσωπο δείχνει ξεκούραστο, νεότερο και πιο φρέσκο λόγω του ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και είναι αυτά που προσέχουμε πρώτα στα άτομα που ερχόμαστε σε επαφή. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι πολυετής γύρω στα 10-12 χρόνια.

 

 


κάλεσε τώρα!

 

 

 

 

Design by