Αθανάσιος Καραγιάννης

Πλαστικός χειρουργός

ΑΥΞΗΣΗ ΜΑΣΤΩΝ

Ενδείξεις:

Η αυξητική μαστών έχει ένδειξη στις γυναίκες που έχουν μικρούς μαστούς, ή λόγω αυξομείωσης του βάρους του ή λόγω εγκυμοσύνης έχει χαθεί ο όγκος των μαστών τους (άδειοι μαστοί).

Είναι μια εύκολη γρήγορη και σχετικά ακίνδυνη επέμβαση με θεαματικά αποτελέσματα

Επέμβαση:

Γίνεται με γενική νάρκωση στην κλινική. Τα ενθέματα μπορούν να τοποθετήσουν είτε κάτω από τον αδένα, είτε κάτω από τον μυ (μείζονα θωρακικό) είτε κάτω από την περιτονία των μυών (μείζονα θωρακικού και πρόσθιου οδοντωτού).

Η τομή γίνεται γύρω από την θηλή ή ακριβώς κάτω από το στήθος (υπομαστός πτυχή) και η ουλή μετά που θα μείνει είναι σχεδόν αόρατη.

Η θέση του ενθέματος καθώς επίσης και το μέγεθός του συζητούνται με τον πλαστικό χειρουργό και αποφασίζονται μαζί με εσάς.

Μετεγχειρητικά:

Η έξοδος από την κλινική γίνεται την ίδια μέρα. Ο πόνος είναι ελάχιστος. Περισσότερο αισθάνεσαι μια πίεση στο θώρακα. Ο επίδεσμος αφαιρείται μετά από 3 μέρες και το ειδικό σουτιέν (αθλητικό) φοριέται για 40 μέρες.

Πρέπει να αποφύγετε την άρση βαρών για 30 μέρες. Επιπλοκές συστατιστικά δεν υπάρχουν. Τα νέα ενθέματα σιλικόνης (με ζελέ σιλικόνης ) παρουσιάζουν ασφάλεια.

 

 


κάλεσε τώρα!

 

 

 

 

Design by